Openingstijden

Kijk op de website voor de actuele openingstijden. I.v.m. Covid19 maatregelen zijn er aangepaste regels voor een bezoek.

Zondag 10.00 –  +/- 17.00 uur
Zaterdag 10.00 –  +/- 17.00 uur
Vrijdag  21.00 – 01.30 uur
Donderdag  Gesloten
Woensdag  Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Maandag Gesloten

Over Caféesterij de Toekomst

Hernen, een Heerlijkheid, aan de rand van Maas & Waal. Het is er heerlijk wonen, een mooie omgeving, een fijne gemeenschap en een prachtig Kasteel. Midden in dat moois ligt Caféesterij De Toekomst.

Caféesterij De Toekomst heeft na een pauze van een aantal jaren in Twan en Anita van Bronkhorst nieuwe uitbaters gevonden. In januari 2010 hebben zij de deuren geopend van de Caféesterij.

Caféesterij De Toekomst richt zich op volgende 3 activiteiten.

1.Het cafë als ontmoetingsplaats voor de inwoners van Hernen en de omliggende kernen. Hiervoor zal het hele jaar door de vrijdag de vaste avond worden. Het is overigens wel mogelijk vrijdagavond de Caféesterij te reserveren voor een besloten feest, het cafe zal dan voor andere gasten gesloten blijven.

2.Met de opening is ook de naam enigzins aangepast. Het café werd Caféesterij, hiermee is duidelijk geworden dat ook voor feesten, Caféesterij De Toekomst de juiste plek is. Of dit nu een receptie, een verjaardag of een dinerbuffet is, bijna alles is mogelijk. Er kunnen ongeveer 100 gasten staand een feestje vieren. Maximaal 56 personen kunnen aanschuiven aan gedekte tafels om vanaf een buffetopstelling te genieten van diversen koude- en warme buffetten. De keuze is aan U.

Wanneer het aantal gasten lager is dan 30 personen, zijn we genoodzaakt een starttarief van €150,- in rekening te brengen. Wij hopen op uw begrip.

3. Wanneer de temperatuur het toelaat kunnen fietsers, wandelaars of andere passanten, die Hernen bezoeken, een plaatsje vinden op het ruime terras aan de Dorpsstraat. Als rustpunt tijdens een wandeling of als pauzeplaats nabij het knooppunt van het fietsknooppunten netwerk, het zal er goed toeven zijn. Of u nu komt voor een drankje, een hapje van de kleine kaart, in een gemoedelijke sfeer staan wij graag voor u klaar. Maakt u gebruikt van electrische ondersteuning en heeft deze nieuwe energie nodig, geen probleem. Wij beschikken over een laadpunt waar u gratis gebruik van mag maken. U vind ons ook op LAAD.NL

Wij zien u graag terug in De Toekomst!